m-commerce

Világszínvonalú
fizetési motor

A Cellum Plug&Pay App SDK ugyanarra a fizetési motorra épül, ami a világ számos országában működő mobiltárcáinkat sikeresen hajtja.

Részletek »

cardholder present

Banki szintű
biztonság

Kártyatárunk tokenizációt és PCI-DSS 3 megfelelőségű háttérrendszert használ; piacvezető bankok, mobilszolgáltatók és kártyatársaságok bizalmát élvezi.

Részletek »

peer-to-peer

Kulcsrakész
csomag

Minden, amire szüksége van alkalmazása kibővítéséhez: szoftver, dokumentáció, technikai támogatás, és nemzetközi kártyaelfogadás.

Részletek »


Bővítse ki alkalmazását
bankkártyás fizetéssel!

Legyen szó bármilyen méretű vagy profilú vállalkozásról, egyértelműen előnyt jelent, ha a vevőinek lehetősége van az általa kínált áruk és szolgáltatások azonnali, akadálytalan megvásárlására. Az azonnali vásárlás lehetősége jelentősen javítja a konverziós rátát és növeli ügyfelei elégedettségét. Bár manapság már számos vállalatnak van saját appja az ügyfeleik megszólítására, mégis bevételtől esnek el, mert fizetési opció híján nem tudják lezárni az értékesítési folyamatot. A Cellum Plug&Pay partnerprogramunk erre kínál kulcsrakész megoldást: könnyen használható SDK-nk ugyanarra a fizetési motorra épül, ami világszerte már számos piacvezető pénzügyi intézet és mobilszolgáltató mobiltárcáját hajtja.

Expand your apps


Banking-grade security

Banki szintű biztonság
gyárilag beépítve

A Cellum Plug&Pay csomag szerves része a Split Secret kártyatár, ami a Cellum biztonságának alapköve. RSA és AES titkosítást, valamint egy szabadalmaztatott tokenizációs és adattördelési eljárást használva biztonságosan képes tárolni a bankkártyaadatokat. Tranzakciók végrehajtásakor csak egy token kerül továbbításra, az általa hivatkozott kártyaadat pedig csak az elfogadó banki rendszerben áll össze, így megszűnik a feltörés vagy lehallgatás útján történő visszaélés kockázata.


Teljes csomagot adunk
és ez még csak a kezdet

A Cellum Plug&Pay több, mint egy eszköz – teljeskörű partnerprogramunkként tartalmazza:

  • a szoftverfejlesztői csomagot (SDK) – dokumentációval és mintaalkalmazással;
  • a Split Secret kártyatárat – a beépített biztonságért;
  • a nemzetközi kártyaelfogadást – választható elfogadóval;
  • a tesztkörnyezetet a fejlesztéshez – hogy ne érje önt meglepetés;
  • a technikai támogatást – hogy ön biztosan célba érjen;
  • a MasterPass-kompatibilitást – hogy még több felhasználót érhessen el.

A programban résztvevő partnereink választhatnak a már meglévő kártyaelfogadók közül, vagy hozhatják saját elfogadójukat. Az SDK-nkat használó alkalmazások a választott elfogadó által támogatott bármelyik pénznemmel működnek.

A megoldást folyamatosan fejlesztjük, új funkciókkal bővítjük, amelyek segítségével tovább gazdagíthatja alkalmazása képességeit.
Részletekért lépjen velünk kapcsolatba!

Plug in and cash out


contact

Csatlakozzon
most!

A Cellum Plug&Pay készen áll és önre vár. Csatlakozzon most és bővítse ki a saját mobilalkalmazását új vásárlási funkciókkal, akár pár nap alatt! Csapatunk készségesen segít önnek a csatlakozási folyamatban, illetve esetleges kérdései megválaszolásában.

ÉRDEKEL A MEGOLDÁS